Content Marketing

Cada dia que passa és un dia més en el qual el nombre d’usuaris actius en xarxes socials incrementa a pas engegantit. Aquest succés està directament relacionat amb el fet que molts usuaris, fidels a alguna xarxa social en particular, s’estigui cansant del feed que rep dels seus amics i/o perfils als quals segueix, ja que està saturat amb la quantitat de contingut “mediocre” (que no se’ns malinterprete, amb mediocre ens referim a contingut que no té cap importància pel lector, no estem dient que el contingut no tingui valor) que ha de consumir abans d’arribar a informació rellevant per a ell.

Per aquesta raó, els usuaris cada vegada segueixen menys a les empreses que dediquen el seu temps a vendre, vendre i vendre, i no són capaços d’aportar cap valor al contingut informatiu que envien a la seva audiència. Ja no és suficient bombardejar amb les últimes ofertes el teu mur de Twitter o el teu perfil de Facebook, has de dedicar-li temps al procés de creació de contingut creatiu i innovador, o bé, si el temps és un problema, cura el contingut.

No ho havies escoltat mai?

El contingut curat és tot aquell contingut que comparteixes inspirat per mitja de tercers i que has adaptat perquè sigui rellevant per a la teva comunitat d’usuaris fidels, als quals has de cuidar i alimentar amb valor, per així, fomentar la reacció i posterior interacció.

Mantenir un flux constant de contingut de valor per a la teva audiència pot ser molt costós, ja no solament per la consumició de temps que requereix, però també per la quantitat de material que ha de ser comprat per poder oferir, per exemple, estadístiques actualitzades d’un sector en particular, o bé, pagar el premium d’una aplicació de disseny online com el nostre benvolgudíssim Canva (odiat pels dissenyadors gràfics de tot el món, ja que converteix a qualsevol Community Manager en un dissenyador amateur). No obstant això, és l’única manera de mantenir activa a la teva audiència i poder augmentar-la dia a dia orgànicament. Com diria el gran gurú del Social Media Marketing, Gary Vaynerchuk, fent referència a la boxa;

“Jab, Jab, Jab, Right Hook”

Una gran metàfora de la fórmula ideal perquè els teus clients et comprin; Dóna valor, dóna valor, dóna valor, i finalment, demana alguna cosa a canvi.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] anteriors us explicàvem com crear contingut de valor per a la vostra comunitat amb la tècnica del Content Marketing i us donàvem una pinzellada del Authentic Content i la seva rellevància per aquest any 2017, ara […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *