,

FACEBOOK ADS II

Facebook Ads és la plataforma de publicitat de la xarxa social per excel·lència. Com gairebé tot el que ha creat Mark Zuckerberg i el seu equip, ofereix grans resultats si un té clar el seu objectiu (i si aquest s’adapta a aquesta eina publicitària) i treballa de manera eficaç en les campanyes. Per això, iniciem una sèrie en la qual anirem oferint diferents consells per treure el millor rendiment a Facebook Ads.

1.- Utilitza els tests A/B en la segmentació del teu públic

Un dels motius pel qual Facebook Ads s’ha convertit en una de les plataformes de publicitat més importants és la seva gran capacitat de segmentació. I en aquesta, una de les claus és utilitzar els A/B Testing, és a dir fer diferents versions d’un anunci per veure com respon el públic i així centrar-te en el que sigui més eficaç.

2.- El poder de la imatge

Sovint s’ha comentat el gran poder de les imatges en l’era en la que ens trobem, però no per així està de més remarcar-ho. Tot i anar acompanyada d’un copy, un títol i/o una descripció, la imatge és l’element més impactant i amb el que pots cridar més l’atenció dels usuaris. Per això hem de buscar imatges que impactin, en consonància amb la nostra marca i que ens ajudin a transmetre el nostre missatge de forma clara i directe. La plataforma no permet que en les imatges hi hagi més d’un 20% de text, així que recomanem utilitzar aquesta eina per no passar-nos amb el text.

3.- No perdis el cap

Ja pots utilitzar els millors dissenys i copys en els teus anuncis, segmentar a la perfecció…que si perds el cap en la utilització del pressupost, la campanya no et sortirà rentable.  Tenim diverses opcions, CPC (Cost Per Clic), CPM (Cost Per Mil Impressions), i un llarg etcètera per trobar la forma d’aconseguir el major percentatge de conversió amb la menor inversió possible.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *