,

Llibres Sant Jordi

5 llibres per aquest Sant Jordi 2017

Arriba una de les festes més boniques i interessants de l’any, el dia de les roses i els llibres: el Sant Jordi. Des d’aquí volem recomanar 5 llibres relacionats amb el món del marketing i la comunicació digital, per tots aquells que no sabeu quin llibre regalar o quin exemplar demanar perquè us regalin.

Será mejor que lo cuentes (Antonio  Nuñez).

Indispensable per totes aquelles persones interessades en l’art del Storytelling. És el llibre més complet escrit en llengua espanyola, i és un manual que es centra en explicar diferents maneres d’actuar l’època actual, la de l’economia de l’atenció: el temps és or, i em d’aconseguir transmetre els nostres missatges en aquestes circumstàncies.

The Social Media MBA: Your Competitive Edge in Social Media Strategy Development and Delivery (Christer Holloman).

Un dels llibres més complets sobre els mitjans socials, amb casos d’èxit i la opinió d’experts del sector del Marketing Digital. Ofereix eines i punts de vista claus per realitzar estratègies efectives i innovadores.

Urbrands (Risto Mejide).

Guanyador del Premi Espasa 2014, s’ha convertit en tot un clàssic. Ideal per aprendre a construir i gestionar una marca, ja sigui personal o empresarial. I ho fa amb metàfores continues i relacionant aquest procés amb el de la creació d’una ciutat.

Estrategia Digital: Como usar las nuevas tecnologies mejor que la competencia (Pere Rosales).  

Rosales dóna resposta, amb un gran sentit comú, a moltes de les preguntes que es fan els professionals del sector, i ens ajuda a entendre que hem de millorar perquè els clients ens trien a nosaltres enlloc de la competència.

Growth Hacker Marketing (Ryan Holiday).

Aquest expert en Marketing ens ofereix en aquest llibre les noves idees que estan entrant amb força en el sector, i enfoca les seves reflexions al món de les starups.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *